ВИДЕО- ООУ „Добре Јованоски“ пример за инклузија и хуманост – за само неколку денови нов хуманитарен настан

ООУ „Добре Јованоски“ продолжува да биде пример за инклузија на сите ученици и давање на помош на кои таа им е најпотребна. За само неколку денови ова училиште организира втор голем хуманитарен настан. Имено училиштето заедно со детската фондација „Песталоци“ и Здружението за асистивна технологија „Отворете ги прозорците“ организираа мизучки хепенинг под мотото „Спортот и … Продолжи со читање ВИДЕО- ООУ „Добре Јованоски“ пример за инклузија и хуманост – за само неколку денови нов хуманитарен настан