Зграда се урна при земјотрес во Прилеп, пожар и голем број повредени – „Златоврв“ со нова спасителна вежба

КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Повод за денешниот разговор за порталот Инфо Компас со Дарко Неданоски, претседател на Спелеолошката

Read more

ВИДЕО – „Денот на село не се знае ниту кога почнува, ниту кога завршува – единствено време за одмор е ручекот“

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Соња Пусоска од селото Свето Митрани, кое спаѓа под Општина Крушево е една

Read more

Наставничка позитивна на Ковид 19 во ООУ „Кирил и Методиј“ во с. Канатларци – во самоизлација 8 ученици и 3-јца наставници

  КОЊИЧКИ КЛУБ МУСИЦА – КРУШЕВО 078-377-315 Во Општина Прилеп денеска повторно имаме нов случај на Ковид 19 во училиштата.

Read more