„АДРА-МАКЕДОНИЈА“ донираше новогодишни пакетчиња за сите ученици од ООУ „Круме Волнароски“ с.Тополчани

Втора година по ред хуманитарната организациja „АДРА-МАКЕДОНИЈА“ под мотото„Од деца за деца“ на ден 19.12.2017, за празникот Свети Никола заштитник

Read more