ВИДЕО : Македонците во Албанија под силна бугарска пропаганда – Македонија само нем набљудувач

Македонците во Албанија се наоѓаат под засилена бугарска пропаганда, а македонската држава само немо набљудува и не превзема никави чекори.

Read more