ВИДЕО – Дворчанец : „Crossroad blues band“ 21 година продолжува да работи со истата енергија и љубов кон блузот

„Crossroad blues band“ од Припеп е единствениот блуз состав во Македонија кој континуирано постои веќе 21 година. Мината година го

Read more