Лидерот на ИСИС, за кој се веруваше дека е мртов, се појави на ново видео

Спиритуалниот лидер на Исламската држава, Абу Бакр ал-Багдади, се претспоставуваше дека е убиен во руски воздушен напад во сирискиот град

Read more