Собрание: Сите амандмани се архивирани и преведени, но потребно е да се разгледаат

Собраниските служби завршиле со преведувањето на над 35.000 амандмани на ВМРО-ДПМНЕ против Законот за употреба на јазиците. Собраниската администрација сега

Read more