ВИДЕО : Се асфалтираше улицата „Ило Полутешка“ во населбата Варош во Прилеп

Во должина од 700 метри се асфалтираа неколку краци на улицата „Ило Полутешка“ која се наоѓа во прилепската населба Варош.

Read more