Се сеќавате на Ларвел Џонс од Полициска академија? Човекот со 1000 звучни ефекти…

Името на овој актер, битбоксер и комичар е Мајкл Винслоу. Погледенете то како ги имитира Џими Пејџ и Роберт Плант

Read more