ВИДЕО – Шекеринска: Македонија повторно е позитивен балкански пример за ЕУ и НАТО

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, гостуваше во една од централните информативни емисии на „Би-Би-Си“, „Beyond 100 Days“.   Во најавата

Read more