Спирковски : Куќата на Блаже Конески во Небрегово под итно да биде внесена во сите училишни екскурзии

Министерството за образование и наука треба под итно да превземе иницијатива со која посетата на родната куќа на Блаже Конески

Read more

Ходниците во ООУ „Блаже Конески“ добија целосно нов лик, а училниците нови врати

Летниот распуст редовно се користи за подобрување на условите за наставата и за подновување, па така ООУ „Блаже Конески“ во

Read more