ВИДЕО : Во Прилеп се одржа 12-тиот Божикен ручек во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот

И оваа година по 12-ти пат во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот, во хотелот „Кристал Палас“

Read more