Честитка од Иванов по повод Божик: Ова е можност да градиме човечно, солидарно и праведно мултиетничко општество

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, упати честитка по повод големиот празник раѓањето Христово – Божиќ.   „Празнувајќи го Божиќ

Read more