„Бомбите“ ќе се користат како докази и во „Титаник“

Апелацискиот суд  одлучи прислушуваните разговори, односно „бомбите“ да се користат како докази во судската постапка во случајот за изборни нерегуларности

Read more

„Бомбите“ може да бидат доказ во случајот „Тендери“

Апелацискиот суд одлучи дека прислушуваните разговори во случајот “Тендери” каде обвинета  е екс-министерката за култура, Елизабета Канческа – Милевска ќе

Read more

Седница на Апелација за „бомбите“ како доказ во „Тендери“

Апелација на денешната јавна седница расправа дали бомбите може да се користат како доказ во предметот „Тендери“, во кој првообвинета

Read more

Апелација ќе одлучува дали бомбите се доказ во предметот „Тендери“

Апелациониот суд денеска на јавна седница ќе расправа дали „бомбите“ се доказ во постапката во случајот „Тендери“, во кој првообвинета

Read more