„Друмарина“ – За 100 000 евра Бонева паралелно и возела и гласала во Собрание

Специјалното јавно обвинителство објави дека отворило истрага под кодно име „Друмарина“ за патните трошоци на поранешната пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ, Силвана

Read more