Ката тимот од карате клубот „Бонсаи“ од Прилеп се балкански шампиони

Ката тимот во машка конкуренција У-21 или јуниори до 21 година, составен од Дамјан Ристески, Огнен Тодороски и Андреј Гокчев,

Read more