Пријави за бомби во центарот на Москва: евакуиран „Бољшој“ и Црвениот плоштад

Илјадници посетители морале да ги напуштат театарот „Бољшој“, хотелот „Метропол“ и една стоковна куќа на Црвениот плоштад во Москва, како

Read more