Клубот Roots BJJ од Прилеп беше домаќин на семинар за бразилска џиу-џица

Под раководство на претседателот на македонската федерација за бразилска џиу-џица и главен инструктор за roots BJJ клубовите во Македонија, Ивица

Read more