Дејвис: Најверојатно ќе постигнеме договор со ЕУ, но сме подготвени и за неуспех

Британскиот министер за Брегзит Дејвид Дејвис денеска изјави дека најверојатно исходот од преговорите со Европската унија ќе биде постигнување договор.

Read more