Бунт во селекцијата на Шпанија: Рамос, Пике и Бускетс се закануваат со напуштање на „фуријата“

Националниот тим на Шпанија никако да мирува. Овој пат нов потрес во таа селекција предизвика отказот за тимскиот директор на

Read more