АНАЛИЗА: За кои капитални инвестиции ќе има пари и колку?

На хартија, повторно догодина е проектирано едно од највисоките нивоа на капитални расходи – буџетска ставка кој го профилира развојниот концепт на економските политики.Со Буџетот

Read more