САД ги ставаат нуклеарните бомбардери во состојба на 24-часовна готовност за првпат по Студената војна

За прв пат по 1991 година САД ќе ги стават нуклеарните бомбардери „Б-52“ во состојба на 24-часовна готовност, изјави генерал

Read more