ВИДЕО : По 4-ти пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“

На 1 октомври во Прилеп ќе се одржи 4-тиот по ред велосипедски настан „Тура преку Слива“. Организатори се здружението „Велосипед

Read more