Филипче: Ќе направиме интегриран здравствен систем и реформи за никогаш повеќе да нема здравствени кризи

Новиот министер за здравство, Венко Филипче, денес ја одржа првата прес-конференција откако стапи на оваа функција, претставувајќи ја својата визија

Read more