Во Струмица денеска ќе се одржи првата заедничка седница на владите на Македонија и на Бугарија

Македонија и Бугарија денеска во Струмица во Домот на АРМ ќе ја одржат првата меѓу-владината седница. Со седницата ќе заседаваат

Read more