ВИДЕО: Алармантна ситуацијата со водоснабдувањето во Прилеп

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, денеска оствари средба со директорот на ЈКП „Водовод и канализација“ на која се разговараше за

Read more