Најновиот и најскап носач на авиони на британската Кралска морнарица мора на поправка

Најголемиот британски воен брод, носачот на авиони „ХМС Елизабета Прва“, пропушта вода и ќе мора на ремонт, соопшти британското Министерство

Read more