Емил Јанески е новиот директор на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Емил Јанески дипломиран економист, магистер по безбедност е новиот в.д директор на ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп, на местото

Read more