Иванов: Потребно е помирување во земјата, а не политички реваншизам и лична одмазда

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска во своето годишно обраќање во Собранието зборуваше за политичката криза во земјата, случувањата

Read more