Ингилизов: Ајде сега бидете најголем спонзор, како што беше вашиот претходник и кренете го клубот на повисоко ниво!

Откако беше прифатена неговата оставка и на неговото место како в.д. директор беше поставена Ирена Јакимоска, Гоце Ингилизов преку соопштение до

Read more