ВИДЕО : Финишираат градежните активности околу изградбата на градинката во ООУ „Рампо Левката“

При крај се градежните активности околу преадаптацијата и реконструкцијата на првиот спрат од ООУ „Рампо Левката“ во Прилеп, кој за

Read more

ВИДЕО : Капитални инвестиции во основните училишта и градинки во населените места во Општина Прилеп

По повод почетокот на новата учебна година градоначалникот на Општина Прилеп, Марјан Ристески, денеска ги посети основните училишта и градинките

Read more

Општина Прилеп : Одлуката за втора смена во градинките е само собирање на ситни политички поени

Обично политиканство на власта и собирање на ситни политички поени пред локалните избори. Само вака можеме да ја оцениме најновата

Read more