Груевски до Хан: Опозицијата не е вклучена во реформските процеси

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со членовите на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски и Александар Николоски оствари средба

Read more