ВИДЕО : И годинава 500 деца ќе се дружат на 12-тиот Божиќен ручек на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот

И оваа година по 12-ти пат, традиционално, во организација на Детската Амбасада за Сите Деца во Светот, во хотелот „Кристал

Read more