ВИДЕО : Благодарници за хуманоста од Детската Амасада за Сите Деца во Светот

Добротворните организации придонесуваат за унапредување на дијалогот, солидарноста и меѓусебното разбирање меѓу луѓето, вклучувајќи го и меѓусебното почитување на луѓето

Read more