Три нови оставки од ДИК, се чекаат уште оставките на Бонева, Срцев и Асани Салија

Потпретседателот на ДИК Реџеп Прекопуца и членот на ДИК Атанас Урумов попладнево поднеле барање за предвремен престанок на мандатот, потврдија

Read more