Димовски најавува иницијатива пред Уставниот суд за поништување на Законот за јазиците

Пратеникот на ВМРО- ДПМНЕ, Илија Димовски најавува иницијатива пред Уставниот суд доколку претседателот Ѓорге Иванов не го потпише указот за

Read more