„Бомбите“ може да бидат доказ во случајот „Тендери“

Апелацискиот суд одлучи дека прислушуваните разговори во случајот “Тендери” каде обвинета  е екс-министерката за култура, Елизабета Канческа – Милевска ќе

Read more