ВИДЕО : Планинскиот велосипедизам станува многу популарен спорт во Прилеп

Редакцијата на „Инфо Компас“ направи кратко интервју со Душко Димкоски, претседател на Здружение „Велосипед 2015“ кое на 1 октомври ќе

Read more