Најдоски : Изворите на „Бабуна“ се иднината на водоснабдувањето на Прилеп

Доајенот и основоположникот на архитектонската дејност во Прилеп, дипломираниот инжинер архитект Душко Најдоски е годинешниот добитник на наградата „3-ти Ноември“за

Read more