Заврши наградната игра на „Елколект“ за собирање на електронски отпад во Прилеп

Со доделување на наградите, денеска во киното „Мис Стон“во Прилеп, заврши наградната игра „Да рециклираме и да се наградуваме“, организирана

Read more

Општина Прилеп се вклучува во проектот „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ“

Елколект ДОО во периодот од 04-ти Септември 2017 до 31-ви Октомври, ќе им овозможи на жителите на општина Прилеп да

Read more