Измени во Законот за електронски комуникации: Сигналот за прислушување ќе оди во новата агенција (ОТА), а не во УБК

Министерството за внатрешни работи го објави текстот на измените на Законот за следење на комуникациите. Со предложениот закон, се вели

Read more