Запленети 300 килограми марихуана на граничниот премин „Богородица“, вредна 800 илјади евра

Во акција на царинските служби на граничниот премин „Богородица“ запленети се 300 килограми марихуана со пазарна вредност од 800 илјади

Read more

Над еден тон марихуана запленета на граничниот премин Блаце

Над еден тон марихуана запленија вчера царинските службеници на граничниот премин Блаце на влез во Република Македонија. Дрогата која досега

Read more