ВИДЕО: Осуден за воени злосторства испи отров во Хашкиот трибунал

Хашкиот трибунал денеска правосилно ги потврди долгогодишните затворски казни за претставници на босанските Хрвати, предводени од Јадранко Прлиќ, за воени

Read more