Јованоски е новиот претседател на Надзорниот одбор на ЗЕЛС

Илија Јованоски, градоначалникот на Општина Прилеп, е новиот претседател на Надзорниот одбор на ЗЕЛС. Вака гласаа членовите на ова тело,

Read more