Селмани: Државата премногу се меша во медиумите, да се избрише спорниот член од законот за медиуми

Претседателот на Здружението на новинарите Насер Селмани, на денешната заедничка прес-конференција со Институтот за социјални и хуманистички науки уште еднаш

Read more