ВИДЕО : Танцовото студио „Зодијак“ – 2 децении уникатен културен бренд на Прилеп

Танц студиото „Зодијак“ од Прилеп постои веќе 19 години. Формирано е 1998 година како придружна активност на Центарот за култура

Read more