Рускиот олимписки комитет ќе ги подржи „неутралните“ руски спортисти на ЗОИ 2018

Рускиот олимписки комитет соопшти дека ќе им даде целосна подршка на руските спортисти, кои сакаат да учествуваат на Зимските олимписки

Read more