ВИДЕО : ООУ „Кире Гаврилоски – Јане“ со ново игралиште

ООУ „Кире Гаврилоски – Јане“ со почетокот на учебната година доби ново игралиште. Оваа инвестиција чини илјада и осумстотини илјади

Read more