ВМРО-ДПМНЕ : Пред изборите Јованоски ветуваше дека никого нема да брка од работа, а сега остави 300 семејства без егзистенција

Градоначалникот Илија Јованоски не си верува повеќе ни самиот себе си! Не знаеме на кој Илија да му веруваме, на

Read more

ВИДЕО – СДСМ : ВМРО-ДПМНЕ да одговори зошто оние кои останаа без работа не биле вработени на неопределено време

ВМРО-ДПМНЕ повторно игра на популистичка карта обидувајќи се после изборното фијаско да гради рејтинг врз лаги и манипулации. И овој

Read more

ВИДЕО – Јованоски : Никого не сум избркал од работа, на 60-тина вработени им престанаа договорите за работа

Ниту сум избркал некого од работа, ниту пак имам намера некого да избркам. Договорот што претходниот градоначалник го склучил со

Read more