ВИДЕО – Извидниците од Прилеп го дадоа својот извиднички завет

Извидничкиот одред „Феникс“ од Прилеп денеска кај карпата наречена „Слон“ која се наоѓа во подножјето на ридот Маркови Кули, ја

Read more

ВИДЕО : Младите на градскиот плоштад даваа идеи како до подобар Прилеп

Во рамките на проектот „Младинско учество преку извидништво“ поддржан од УСАИД, a во организација на Сојузот на извидници на Македонија

Read more